Hyvä ralliyleisö,

44. Hankiralli starttaa lauantaina 21.2.2004 kello 11.01. Lähtö-/maalipaikkana ja kilpailukeskuksena toimii

Nummelanharjun koulu
Vesikansantie 17
03100  NUMMELA

Yleisön toivotaan tulevan kilpailukeskukseen jalan, sillä varsinaista paikoitustilaa yleisölle ei alueella ole.

Kilpailukeskuksesta voit ostaa mm. kahvia, teetä, limsaa, leivonnaisia, sämpylöitä, lämpimiä ruoka-annoksia ja kuumia makkaroita. Tulkaa koko perheellä nauttimaan talvisesta lauantaipäivästä jännittävän rallitapahtuman merkeissä. Tervetuloa!

RALLIPAKETIT
Hankirallia seuraamaan tuleva katsoja voi ostaa itselleen rallipaketin tuntia ennen kilpailun lähtöä hintaan 10€. Rallipaketti sisältää reittikartan, lähtöluettelon ja ratamestarin vinkit parhaiksi katselupaikoiksi. Reittikartassa on mainittu myös erikoiskokeiden sulkuajat sekä ensimmäisten autojen lähtöajat erikoiskokeittain. Rallipaketteja saa seuraavista myyntipisteistä:

Esso Taverna Saukkola
Saupart Oy, Saukkola
Hong Kong Nummela
Hankirallin kilpailukeskus, Nummelanharjun koulu

Rallipakettien myynti alkaa siis lauantaina 21.2.204 klo 10.00.

HANKIRALLI 2004 - RATAMESTARIN SILMIN

Tuleva kilpailu on allekirjoittaneelle kolmas ”Hankis”, jonka tekemiseen osallistun. Reitti on tällä kertaa edellisvuosia lyhyempi, kun kyseessä on aluekilpailu. Alueemme rallikuljettajille se on samalla vuoden ensimmäinen mahdollisuus osoittaa nopeutensa noin aluemestaruuden kannalta. Nyt on tarkoitus ajattaa vaihteleva reitti lähinnä jo tutuiksi tulleilla kisapoluilla. Ensin vetäistään kaksi pätkää tiukasti peräkkäin ja vähän pidemmän siirtymän jälkeen toiset kaksi pätkää samoin peräkkäin. Uudet rallisäännöt antavat mahdollisuuden aluekilpailussakin hieman suurempaan erikoiskoe kilometri- määrään ja tähän tilaisuuteen tartuimme heti ja EK-kilometrejä on nyt hieman yli 23 kpl. Eli ei ihan uutta maksimimäärää, mutta kuitenkin pikkuisen enemmän kuin vanha sääntökirja määrää reitistä. Aloitusajankohtakin on  saatu reilun yksityisteiden käyttömäärän vuoksi niin aikaiseksi, että suurin osa kilpailijoista voi jättää lisävalot kotiin, kun reitiltä tullaan maaliin valoisassa.

Ratamestari
Rauno Nurminen
 

KILPAILUNJOHTAJAN TERVEHDYS

Hyvät autourheilun ystävät,

On jälleen se aika vuodesta jolloin kaikkien talvirallien Äiti, HANKIRALLI, herää eloon. Kilpailun nimi on jälleen tänäkin vuonna HONG KONG-HANKIRALLI. Kilpailu ajetaan tänä vuonna poikkeuksellisesti Aluerallina, ja on myös alue 8:n aluemestaruus-osakilpailu. Rallin ajankohta on 21.2.2004. Kilpailukeskuksena toimii jälleen Nummelanharjun koulu. Ensimmäinen kilpailija starttaa reitille jo klo 11.01 ja saapuu maaliin klo 14.00 maissa. Hankirallissa ajetaan neljä erikoiskoetta yhteispituudeltaan n. 24 km. Reitin kokonaispituus on n. 100 km. Kilpailun vastuullisena järjestäjänä toimii Hankiralli ry sekä avustajana Nurmijärven UA. Erikoiskokeiden järjestelyihin osallistuvat RDT ry, Karkkilan UA, Vihdin UA sekä Riihimäen/Hyvinkään UA:t. Kilpailijoiden sekä toimitsijoiden hyvinvoinnista, eli ruokahuollosta vastaa Vihdin UA:n aina tomerat naiset. Nykyaikaisen rallin järjestäminen vaatii satoja, ellei tuhansia työtunteja niiltä vapaaehtoisilta jotka tuntevat lajin omakseen. Jo tässä vaiheessa haluan kiittää kaikkia niitä jotka osallistuvat tämän sekä tulevien Hankirallien järjestämiseen. Kiitos myös teille Hankirallin taloudelliset yhteistyökumppanit. Teidän panoksenne suuresti edesauttaa tapahtumamme järjestämistä.

Vuonna 2005 talvirallien Äiti täyttää kunnioitettavat 50 v. Tuolloin on tarkoitus ajaa kilpailu Historic-autoilla, lisänä kansalliset luokat. Tätä mediatapahtumaa rakennetaan jo täyttä vauhtia. Osa Hankirallissa menestyneistä kilpailijoista sekä osa tunnetuista rallikuljettajistamme ovat lupautuneet olemaan paikalla juhlakilpailussamme, kukaties vaikka osallistumaan kilpailuun tai 0-autotehtäviin. On ollut erittäin hienoa todeta se aito innostus tulevaa Juhlakilpailua kohtaan jota kaikki Hankirallin ystävät ovat esiin tuoneet. Tästä on hyvä jatkaa.

TEHDÄÄN JUHLAKILPAILUSTA IKIMUISTOINEN.

Iloista helmikuista rallipäivää teille kaikille.

Jarmo Leivo
Kilpailunjohtaja

KATSOJAN TURVALLISUUSOHJEET

  1. Saavu erikoiskokeelle riittävän ajoissa, jotta löydät hyvän katselupaikan (myös hyvän pysäköintipaikan autollesi).
  2. Katselupaikkaa valitessasi älä sijoitu ulkokaarteisiin äläkä hyppyrien alastulopaikoille; jätä myös turvallisuusväli tiehen (n.5 m). MUISTA: turvallista ulkokaarretta ei ole keksitty.
  3. Sulkuajan alettua liikkuminen erikoiskokeella ajoneuvoilla on EHDOTTOMASTI KIELLETTY.
  4. ÄLÄ KOSKE järjestäjän asettamiin MERKKEIHIN TAI SULKUSIIMOIHIN, äläkä seiso niiden edessä.
  5. Älä käytä tienvarren asukkaiden rakennuksia katselupaikkoina ja muista, että avotulen teko on kielletty.
  6. Noudata järjestyksenvalvojien ohjeita sekä erikoiskokeilla että autoa pysäköidessäsi, sillä heidän tehtävinään on varmistaa yleisön turvallisuus ja reittien aukipysyminen.
  7. Etuautot tarkastavat erikoiskokeet ja niissä olevien toimitsijoiden antamia ohjeita on syytä noudattaa.
  8. Etuautojen vauhti kasvaa mitä lähemmäksi varsinaisia kilpailijoita tullaan, vaikka äänet eivät kovenekaan.

Kilpailun jälkeen tiet ovat avoinna yleiselle liikenteelle, älä siis vaaranna muiden tielläliikkujien turvallisuutta turhalla kaahaamisella.

Vastuu kilpailusta on järjestäjän, mutta ohjeiden noudattaminen on yleisön - juuri sinun - vastuullasi. Pahimmassa tapauksessa koko erikoiskoe joudutaan peruuttamaan jonkun “näyttöhalujen” takia.

Hyvää ja turvallista rallitapahtumaa!

Hankirallin turvallisuuspäällikkö

© 2002-2011 Hankiralli-yhdistys ry                                                Webmaster

Hong Kong-tavaratalot

HADŽ Headwear

50-vuotis
juhlakilpailu
vuonna 2005!