Kilpailijoille

Hankiralli
BUFF® Hankiralli 2015

1955-2015

Tiedote 24.2.2015 klo 08.44
Hankirallin johto ajoi eilen 23.2. koko kilpailureitin lävitse ja totesi, ettei reitti ole talvirallin ajamista edellyttämässä kunnossa. Kun vielä sääennusteetkaan eivät lupaa kylmenevää säätä, on Hankiralli-yhdistyksen hallitus kilpailun johdon esityksestä päättänyt peruuttaa la 28.2.2015 ajettavaksi aiotun Hankirallin 60-vuotis juhlakilpailun. Järjestäjä kiittää kaikkia järjestelyihin osallistuneita.

HUOM. Kilpailijat! Pahoittelemme kilpailun peruuntumista, mutta sääolosuhteille emme mekään mitään voi.

Ilmoittautumistenne yhteydessä mahdollisesti pois jääneiden maksajatietojen jäljittäminen on aikaa vievää puuhaa ja väistämättä viivyttää osallistumismaksujen palauttamista. Ilmoittakaa puuttuvat tiedot:

1) Kilpailunumero 2) Maksajan nimi 3) Maksajan tilinumero

sähköpostilla osoitteeseen jorma.tapola(ät)hankiralli.fi

Näin toimien vältytään turhilta viivästymisiltä maksujen palautuksessa. Kiitos ja anteeksi.

Kuva ® Jukka Niemi

22.2.2015
Kilpailijainfo ja kilpailuun hyväksyttyjen lista on julkaistu KITI-kisapalvelun kautta. Infon voit ladata myös alla olevasta linkistä.

Juhlava lähtötapahtuma valtakunnan ykköspaikalta Helsingin senaatintorilta, 7 mahtavaa Itä-Uusimaalaista erikoiskoetta ja Helsingin olympiastadionin maali odottavat vain teitä arvoisat kilvanajoa harrastavat ralliautoilun ystävät. Ilmoittautuminen on päättynyt, kilpailuun hyväksyttyjen lista julkaistaan 22.2.2015.

Find Us on Facebook

19.1.2015
Ilmoittautuminen Hankiralliin on alkanut. Ilmoittautumiset KITI-kisapalvelun kautta. Kilpailukutsun/säännöt voit ladata myös alla olevasta linkistä.


HANKIRALLI-KIRJA!
Hankirallin painettu historiikki “Hankis - Hankirallia vuodesta 1955” on myynnissä nyt! Esa Illoisen toimittamassa teoksessa on 224 sivua runsaan kuvituksen kera. Lisää kirjasta klikkaamalla tästä.

© 2002-2015 Hankiralli-yhdistys ry                                                Webmaster

Find Us on Facebook

Hankiralli 60 vuotta 2015
Buff®

Historic Rally Trophy
Historic Rally Club Finland ry
Classic Motorshow